~ 2 min read

Veliki broj djece sudjelovao u radionicama Mora budućnosti

Bliži se kraj školske godine, a time i završetak ciklusa naših radionica. Ponosno možemo reći da smo održale 30 radionica u osnovnim školama diljem Hrvatske. Put nas je odveo u Krapinu, Osijek, Sarvaš, Vladislavce, Čepin, Galižanu, Tijaricu, Grab, Čistu Veliku, Šibenik, Primošten, Postira, Omiš, a nekoliko radionica smo održale i u Splitu. Još nas čekaju Zagreb i Opuzen, ali stići ćemo i do njih!

Zahvaljujemo se svim učenicima i učenicama od prvog do osmog razreda koji su sudjelovali – njih ukupno više od 870! Također, veliko hvala učiteljicama, učiteljima, profesoricama i profesorima koji su nas primili u svoje učionice

Ove radionice su nam pružile priliku da djecu upoznamo s važnom temom – važnosti oceana. Vjerujemo da smo zajedno podigli svijest o očuvanju oceana i morskih ekosustava te da su radionice pomogle djeci da bolje razumiju njihovu važnost.

Ovo iskustvo je za nas bilo predivno i jedva čekamo buduće suradnje. Iako se školska godina bliži kraju, mi ne stajemo već pripremamo nove materijale i projekte koji će nas ponovno odvesti u škole. Ostanite s nama jer nas čeka puno uzbudljivih avantura!

---

Osnovna škola “Osnovna škola Giuseppina Martinuzzi Pula” PŠ Galižana -> https://bit.ly/44pZAYL

Osnovna škola „Kamen-Šine“, Split -> https://bit.ly/40COdtE

Katolička osnovna škola „Šibenik“ -> https://bit.ly/3ApOcid

Osnovna škola “Ljudevit Gaj”, Krapina -> https://bit.ly/40zmrhY

Osnovna škola „Mate Lovraka“, Vladislavci -> https://bit.ly/3ArhgWC

Osnovna škola „Ljudevita Gaja“, Osijek, PŠ „Sarvaš“ -> https://bit.ly/40Bmppy

Osnovna škola „Darda“, Darda -> https://bit.ly/3mYOWHY

Osnovna škola “Retfala” Osijek -> https://bit.ly/3oDqUTx

Share: