~ 15 min read

Projekt "More budućnosti" doprinosi ciljevima Desetljeća znanosti o oceanima za održivi razvoj

Imamo super vijesti! Naš projekt “More budućnosti” nedavno je odobren od strane UNCESCO-a kao aktivnost koja doprinosi ciljevima Desetljeća znanosti o oceanima za održivi razvoj. Za nas to znači da smo napravili dobar posao i da je naš trud u podizanju svijesti o važnosti očuvanja oceana prepoznat.

Za one koji možda ne znaju trenutno se nalazimo u desetljeću koje je Opća skupština Ujedinjenih naroda (UN) u New Yorku 2017. godine proglasila Desetljeće znanosti o oceanima za održivi razvoj (2021.- 2030.) pod motom “The Science We Need for the Ocean We Want”.

U sklopu našeg projekta nedavno smo imali priliku održati radionicu za osnovnoškolce u Dardi kraj Osijeka i bilo je super vidjeti njihov entuzijazam i znatiželju. Smatram da je ključno educirati nove generacije o oceanu i njegovoj ulozi  za života na našem planetu.

Kako je prošla radionica pogledajte u videu i slobodno ga podijelite. Proširimo glas o važnosti očuvanja oceana i dajmo svoj doprinos zaštiti oceana za generacije koje dolaze! Hvala svima na podršci i nastavimo raditi zajedno na stvaranju bolje budućnosti za naš planet!

Share: